Sportief was het een mooi jaar, maar voor onze vaste volgers was het flink wennen. Geen toegang tot de wedstrijden was voor velen moeilijk. Hopelijk brengt het komende seizoen daar verandering in en kunnen we jullie weer welkom heten tijdens onze wedstrijden in Sporthal Sportlaan maar ook bij de uitwedstrijden. De Covid periode heeft ook geleid tot het versnellen van ontwikkelingen. Het team van mensen dat verantwoordelijk is voor de livestream heeft de kwaliteit van de livestream naar een volgend niveau gebracht. Met meerdere camera posities, herhalingen en kosteloze livestream mogen we stellen dat de livestream een “blijvertje” zal zijn.
Den Helder SUNS bracht live commentaar door het duo Cobbe van de Vuurst de Vries en Dineke Kwinkelenberg. Het bevlogen commentaar vanuit onze eigen virtuele studio maakte de livestream compleet. Het livestreamteam heeft al vele innovaties klaar staan om de livestream ook volgend jaar weer te verbeteren om zo nog meer mensen te laten genieten van de mooie sport. Met kijkersaantallen tussen 7.000 en 12.000 (tijdens de playoffs) is duidelijk geworden dat de aandacht voor de sport en Den Helder SUNS uitstekend en groeiende is.
Op bestuurlijk vlak zijn wij erg trots dat komend seizoen de Dames van Den Helder ook gaan spelen onder de naam Den Helder SUNS. Deze samenwerking is een natuurlijke voortzetting van een aantal projecten die al samen werden opgepakt. Beide besturen zien de voordelen en verwachten met deze samenwerking het Helderse Basketball bolwerk verder te versterken. De Dames hebben een fantastisch seizoen achter de rug met het winnen van de Nationale beker en natuurlijk het landskampioenschap als de hoogtepunten.

De organisatie wil graag de seizoenkaarthouders en partners bedanken voor hun financiële steun. Geen van de seizoenkaarthouders 2020/2021 heeft zijn/haar geld teruggevraagd. Als dank voor hun steun ontvangen zij kosteloos een seizoenkaart voor het komende seizoen. Ook de loyale partners (velen van het eerste uur) hebben de club onverminderd gesteund. Zonder deze hulp is basketball in onze mooie stad niet mogelijk! 

partners

BOARDING PARTNERS

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
Sporthal de brug
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart