Den Helder SUNS heeft een samenwerkingsverband voor drie jaar afgesloten met Praktijkschool De Pijler.
Marcel Parasingh, directeur van De Pijler, is verheugd over de samenwerking die medio oktober beklonken werd: “Dit is een grote sprong voorwaarts voor onze leerlingen om kennis te mogen maken met de sportieve wereld van het topbasketbal en plezier te beleven aan deze teamsport. Het is een mooie bijdrage aan een gezonde levensstijl.”

In sportcentrum Quelderduijn, komend seizoen thuishaven van de SUNS, werd begin november gestart met de wekelijks terugkerende clinics in het kader van bewegingsonderwijs. Leerlingen van De Pijler zullen daarnaast thuisduels van de SUNS bijwonen. In de toekomst wordt verdere samenwerking gezocht in de vorm van stageplekken die aansluiten bij de opleidingen van De Pijler.

SUNS-voorzitter Maarten Bais: “Wij zijn ontzettend blij met deze driejarige samenwerking met De Pijler. In overleg met hen is een mooi clinic-traject afgesproken waarbij de leerlingen sportief worden uitgedaagd. Sporten is voor de jongeren zeer belangrijk en wij dragen dan ook graag ons steentje bij.”

partners

BOARDING PARTNERS

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
Sporthal de brug
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart