Miguel Martinez maakt komend seizoen deel uit van de selectie van Den Helder SUNS. Door alle COVID-19 perikelen kwam het regionale talent afgelopen seizoen amper in actie bij het U18 team van BV Noordkop en moest hij noodgedwongen aan de kant blijven.
"Ik ben heel blij dat ik bij de SUNS kan aansluiten en mijn studie MBO-4 Sport & Bewegen kan combineren met basketball. Na een moeilijke COVID-periode is het geweldig om weer dagelijks met basketball bezig te zijn. Naast mijn SUNS activiteiten zal ik ook aansluiten als jeugdcoach bij het regionaal opleidingstraject. BV Noordkop/SUNS komt uit in de Promotie Divisie en via dat team wil ik verder de weg omhoog inslaan."

Het 18-jarige talent, die als scorende combo guard te boek staat, is woonachtig in Schagen. Hij sloot op 13-jarige leeftijd aan bij BV Noordkop en doorliep sindsdien succesvol zijn jeugdopleiding in Den Helder.
SUNS assistent-coach Anne van Dijk, die tevens hoofdverantwoordelijk is voor het Promotie Divisie team: “Miguel komt gretig en leergierig over en ik kijk uit naar onze samenwerking. Peter van Noord is eveneens enthousiast over zijn talent en werkethiek. Hij zal zich moeten blijven ontwikkelen zodat hij definitief kan aanhaken. De juiste DRIVE heeft hij ontegenzeggelijk op en buiten het veld.”

partners

BOARDING PARTNERS

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
Sporthal de brug
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart