NICK THRAN UITGESCHAKELD VOOR DIT SEIZOEN

SUNS guard Nick Thran komt in dit lopende seizoen niet meer in actie in de BNXT league. Dat heeft onderzoek uitgewezen in het Amsterdamse OLVG. De 21-jarige spelverdeler raakte maandag jl. geblesseerd aan zijn knie vroeg in het 2e kwart tegen Landstede Hammers. Het werd meteen duidelijk dat hij de wedstrijd niet kon vervolgen en dat een langdurige blessure op de loer lag.
Die veronderstelling werd bewaarheid door de sportartsenprakrijk in het OLVG na grondig onderzoek. Volgende week wordt duidelijk welk traject de Nieuwedieper exact kan verwachten. Het streven is dat hij bij ingang van het seizoen 2022-’23 weer aansluit bij de groep. In 14 wedstrijden kwam hij dit seizoen tot ruim 21 minuten per duel waarin hij 7 punten gemiddeld liet aantekenen. 

‌“Het is heel vervelend voor Nick en de ploeg op zich. Wij zijn goed bezig, het staat op de rails inmiddels en Nick was met zijn snelheid een toegevoegde waarde. Wij gaan ervan uit dat hij hier sterker uit gaat komen en uiteraard blijft hij deel uitmaken van de ploeg. Zodra hij volledig hersteld is, zal hij weer aansluiten bij SUNS selectie”, aldus SUNS hoofdcoach Peter van Noord.

partners

BOARDING PARTNERS

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
Sporthal de brug
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart