TekPark is de nieuwe shirtsponsor van Den Helder SUNS. Vanaf het seizoen 2021/22 zal de naam van de stichting die zich richt op het enthousiasmeren van jongeren en volwassenen voor techniek op de tenues van de SUNS aanwezig zijn.
Onlangs is de locatie van TekPark op Willemsoord geopend. Werken, leren en recreëren worden in gebouw 39 samengevoegd om techneuten samen te brengen en potentiële techneuten van de toekomst op een speelse manier met techniek in aanraking te laten komen. Er zijn kantoorruimtes, leslokalen en een trainingsruimte aanwezig. Voor kinderen is er een grote hal met (technisch) LEGO en bezoekers kunnen er onder andere met battle robots, drones en mediatechniek aan de slag. Ook is er een clubhuis waarin jongeren elkaar in een omgeving vol techniek kunnen ontmoeten om te gamen.

"Den Helder SUNS ziet dat veel van de fans zeer actief zijn met gaming. Wij zijn dan ook erg blij om de connectie te hebben met TekPark. De combinatie van gamen en de promotie van techniek worden door de SUNS volledig ondersteund", aldus SUNS voorzitter Maarten Bais.

partners

BOARDING PARTNERS

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
Sporthal de brug
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart