Troy Koehler maakt komend seizoen deel uit van de SUNS selectie. De guard/forward kwam de laatste seizoenen uit voor de kersverse landskampioen Zorg & Zekerheid/Leiden waar hij afgelopen seizoen niet veel in actie kwam door een hardnekkige enkelblessure, die inmiddels volledig genezen is. Onlangs kreeg de bijna 20-jarige Koehler bij ZZ/Leiden te horen dat speeltijd komend seizoen wellicht schaars zou worden.
De 195 cm grote swingman voegt iets toe aan de spelersgroep van DH SUNS door zijn enorme atletische vermogen. “Wij vernamen al snel dat Troy een vertrek bij ZZ/Leiden zou overwegen indien de juiste optie zich zou aandienen. Wij hebben hem vervolgens uitgenodigd voor een paar trainingen. Hij maakte meteen indruk door zijn snelheid en atletische manier van spelen”, aldus SUNS coach Peter van Noord.

Troy Koehler was er voor zichzelf heel snel uit: “DH SUNS heeft een jonge, zeer energieke spelersgroep en dat voelt goed. Ik ken een aantal jongens uit mijn verleden bij de Oranje jeugdselecties en dat is een plus. De coaches willen komend seizoen veel snelheid hanteren en die manier van spelen spreekt mij aan. Daarnaast is het verder goed geregeld met woonruimte en zaken rondom het team. Ik kijk er enorm naar uit om hier aan de slag te gaan.”

partners

BOARDING PARTNERS

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
Sporthal de brug
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart