De 29-jarige Kevin Bleeker verliet in 2011 Den Helder om in Buffalo, New York, bij Canisius College zijn 5-jarige college loopbaan te starten. Vervolgens kwam hij uit voor het Spaanse Navarra, New Heroes Den Bosch en Landstede Hammers in Zwolle waar hij in 2019 zijn grootste succes behaalde door de Nederlandse titel te veroveren.
“Na de laatste wedstrijd van het seizoen voor de Hammers werd snel duidelijk dat mijn tijd in Zwolle er op zat. Ik revalideerde inmiddels van een knieblessure en ging op zoek naar nieuwe uitdaging. Dat het uiteindelijk een terugkeer naar Den Helder geworden is, kreeg onlangs pas echt vorm. Na twee persoonlijke gesprekken met coach Van Noord, die ik nog kende van de jeugdopleiding in Den Helder, werd duidelijk dat een nieuwe samenwerking in de maak was. Ik heb er zin in!”, aldus Bleeker.

SUNS hoofdcoach Peter van Noord is tevreden met de terugkeer van de 2.09 meter lange inside speler: “Kevin beschikt over ervaring, is een aanspeelpunt en communicatief sterk. Hij kent de Helderse basketballcultuur en komt hier uit de opleiding”.

“Het eerste BNXT-seizoen heeft ons geleerd dat een bredere selectie nodig is om tot einde van een lang seizoen mee te doen op het gewenste niveau. Kevin is van toegevoegde waarde aan beide kanten van het veld”, aldus Peter van Noord.

partners

BOARDING PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart