Nieuws

highlights

Partners

Partnership interprint & suns

Interprint Zeefdrukkers eigenaar Mike de Bruin is goed te spreken over de 3-jarige verbintenis die hij als partner van de SUNS heeft getekend: “De plannen van de club in sportcentrum Quelderduyn spreken voor zich. Ook wij als bedrijf zijn in ontwikkeling en leveren al jaren onze bijdrage aan het Helderse basketball. Wij gaan verder meebouwen aan het fundament van de club.”
Lees verder
Spelersnieuws

STAN VAN DEN HELDER naar ZZ LEIDEN

Na 2 jaar bij de SUNS maakt Stan van den Elzen de stap omhoog naar BNXT Kampioen Zorg&Zekerheid Leiden! Het eerste seizoen bij de SUNS werd hij benoemd tot 'Most Improved Player', en afgelopen seizoen werd hij genomineerd als 'Rising Star of the Year' in de BNXT League.
Lees verder
Spelersnieuws

Dyon halman terug bij de suns

Dyon Halman keert terug op het oude “SUNS” nest na een buitenlands avontuur afgelopen seizoen in België en Spanje. De 2.05 meter lange center vertrok in de zomer van 2021 om zijn horizon te verbreden en gaf onlangs aan zijn loopbaan te willen voortzetten op vertrouwde bodem.
Lees verder
Spelersnieuws

Jitze ter haar blijft actief voor de suns

De 21-jarige Jitze ter Haar (2.05m) blijft ook de aankomende twee seizoenen actief voor Den Helder SUNS. De uit Amersfoort afkomstige power forward kwam vorig jaar zomer naar Den Helder en kwam dit seizoen uit in het SUNS team in de BNXT league en het tweede team dat zich kwalificeerde voor de playoffs.
Lees verder
Spelersnieuws

amerikaanse guard jake biss komt naar de suns

Met het contracteren van de Amerikaan Jake Biss heeft de coaching staff van de SUNS een multifunctionele guard in huis gehaald. De van Shippensburg University afkomstige Biss, die veel individuele prijzen in de wacht sleepte in het shirt van de tweede divisie school, is op beide guard posities inzetbaar.
Lees verder
Spelersnieuws

SAM VAN OOSTRUM VOOR TWEEDE SEIZOEN BIJ DE SUNS

Sam van Oostrum maakt ook komend seizoen deel uit van de selectie van Den Helder SUNS. De Nederlandse guard/forward, die vorig jaar zomer naar Den Helder kwam na een Amerikaanse college loopbaan bij Franklin Pierce University, tekende deze week voor het 2022-’23 seizoen bij. 
Lees verder