Nieuws

highlights

News

den helder suns neemt afscheid van banks

In aanloop naar het thuisduel tegen Apollo heeft Den Helder SUNS noodgedwongen afscheid moeten nemen van de Amerikaanse forward Darius Banks. Aanleiding tot de breuk lag op het persoonlijke vlak en het verzoek om de wegen te laten scheiden kwam dan ook niet als een verrassing.
Lees verder
News

TICKETS ONLIne te koop

Voor een bezoek bij onze thuiswedstrijden hoef je niet meer bij de kassa een ticket aan te schaffen. Via onderstaande link koop je eenvoudig je tickets voor de komende wedstrijden.
Tickets
News

KW DE KLIMOP
MAATSCHAPPELIJK PARTNER DEN HELDER SUNS

Zorginstelling De Klimop, dat regionaal actief is, heeft zich voor 3 jaar verbonden aan de SUNS als maatschappelijk partner.
Lees verder
News

BESTEL UW KERSTPAKKETTEN VIA DE SUNS!

In samenwerking met AH Schooten Plaza kunnen wij ook dit jaar de kerstpakketten verzorgen voor uw onderneming!
Lees verder
News

SPRUIT AANDRIJFTECHNIEK PARTNER VAN DE SUNS

Wij zijn erg trots om te melden dat sinds dit seizoen Spruit Aandrijftechniek B.V. uit Alkmaar een samenwerking is aangegaan met Den Helder SUNS.
Lees verder
News

Suns Den Helder en cluster 't WAD gaan mooie samenwerking aan

Een wervelwind aan ideeën en energie vliegt over tafel. Over clinics, inclusie, samenleving en meer.
Lees verder
News

suns seizoenkaart
‌VOOR ALLE DUELS DAMES- EN HERENTEAMS!

De seizoenkaarten voor het seizoen 2022-2023 zijn vanaf vandaag te koop via Jutterstad tegen een zeer gereduceerd tarief.
Lees verder
Spelersnieuws

Troy Koehler terug bij de suns!

Den Helder SUNS kan ook voor komend seizoen een beroep doen op Troy Koehler. De 1.94 meter grote guard/forward kwam afgelopen seizoen 21 games in actie waarin hij tot 3,1 punten in 10 minuten gemiddeld kwam. 
Lees verder
Spelersnieuws

jacopo van der knaap ‌sluit aan bij de suns

De 19-jarige Jacopo van der Knaap zet zijn loopbaan voort bij Den Helder SUNS na 2 jaar actief te zijn geweest bij de Orange Lions Academy. Voordat hij naar Nederland kwam genoot de guard zijn basketballopleiding bij Scagliera Basket in Italië waar hij ook opgroeide.
Lees verder
Spelersnieuws

Darius Banks start loopbaan bij de suns

Den Helder SUNS heeft met Darius Banks de “glue player” in huis gehaald die de coaching staf voor ogen had bij de samenstelling van de ploeg voor aankomend seizoen. 
Lees verder
Spelersnieuws

Kevin bleeker na 11 jaar terug waar het begon

De 29-jarige Kevin Bleeker verliet in 2011 Den Helder om in Buffalo, New York, bij Canisius College zijn 5-jarige college loopbaan te starten. Vervolgens kwam hij uit voor het Spaanse Navarra, New Heroes Den Bosch en Landstede Hammers in Zwolle waar hij in 2019 zijn grootste succes behaalde door de Nederlandse titel te veroveren.
Lees verder
Partners

Partnership interprint & suns

Interprint Zeefdrukkers eigenaar Mike de Bruin is goed te spreken over de 3-jarige verbintenis die hij als partner van de SUNS heeft getekend: “De plannen van de club in sportcentrum Quelderduyn spreken voor zich. Ook wij als bedrijf zijn in ontwikkeling en leveren al jaren onze bijdrage aan het Helderse basketball. Wij gaan verder meebouwen aan het fundament van de club.”
Lees verder