Nieuws

highlights

NEWS

AFSCHEID SPORTLAAN

#DELAATSTE Zet ze in je agenda! De laatste wedstrijden in Sporthal Sportlaan komen er aan! Zaterdag 9 december nemen de dames afscheid met een thuiswedstrijd tegen Leiden. De heren spelen 23 december tegen Feyenoord de laatste thuiswedstrijd in Sportlaan. Meer info over beide games volgt via onze socials en website.
TICKETS

TICKETS NIET MEER CONTANT TE BETALEN

Vanaf dit seizoen kun je niet meer contant afrekenen bij de deur. Dit kan alleen met PIN of je koopt een e-ticket vooraf.
Lees verder
LEAGUE

REGISTREER JE VIA BNXT.TV MET 15% KORTING

BNXT.tv, het online streaming platform/smartphone applicatie van de BNXT League, zal vanaf aanvang van het seizoen 23-24 overgaan naar een betaald model.
Lees verder
TEAM

den helder suns contracteert job kayhan

Den Helder SUNS heeft Job Kayhan gecontracteerd voor komend seizoen. De 2.02 meter grote speler kwam de afgelopen 2 seizoenen uit voor BC Apollo in de BNXT League waar hij goed was voor 9,3 ppg en 4,4 rpg.
Lees verder
TEAM

sean flood nieuwe floor leader suns

Sean Flood wordt de nieuwe floor leader van Den Helder SUNS komend seizoen. De Iers international meet 1.88 meter, heeft veel Europese ervaring en werkte 2 jaar terug reeds samen met SUNS hoofdcoach Daniel Nelson bij Omonia Nicosia op Cyprus.
Lees verder
TEAM

suns pakt door met center jimbo lull

Den Helder SUNS heeft de gewenste inside speler te pakken met de komst van de Amerikaan Jimbo Lull, die recentelijk actief was in Denemarken.
Lees verder
TEAM

noah van der heiden derde heldernaar bij de suns

Den Helder SUNS heeft met het contracteren van Noah van der Heiden de derde speler vastgelegd uit de Helderse jeugdopleiding. De 23-jarige forward kwam afgelopen seizoen 10 wedstrijden in actie en liet daarin zijn potentie zien.
Lees verder
TEAM

malcolm kreps pakt kans bij de suns!

Den Helder SUNS zet met het aantrekken van Malcolm Kreps een traditie voort. Hij is, na Alex Laurent en Ben Kovac de derde speler van de Luxemburgse nationale ploeg die in Den Helder zijn loopbaan een vervolg geeft.
Lees verder
TEAM

steven post vervolgt loopbaan bij de suns!

De 21-jarige Steven Post vervolgt zijn loopbaan bij Den Helder SUNS. De rechtshandige power forward laat daarmee Saginaw Valley State University na 3 jaar achter zich en heeft voor 1 seizoen getekend bij de ploeg van hoofdcoach Daniel Nelson.
Lees verder