Interprint Zeefdrukkers eigenaar Mike de Bruin is goed te spreken over de 3-jarige verbintenis die hij als partner van de SUNS heeft getekend: “De plannen van de club in sportcentrum Quelderduyn spreken voor zich. Ook wij als bedrijf zijn in ontwikkeling en leveren al jaren onze bijdrage aan het Helderse basketball. Wij gaan verder meebouwen aan het fundament van de club.”
De samenwerking werd vorig jaar zomer verder uitgebouwd hetgeen een logische stap was gezien de werkzaamheden die reeds jarenlang voor de jeugd van BV Noordkop worden verricht.

“Het is de bedoeling om een aantal zaken verder op te pakken. Denk daarbij aan kledingpakketten voor de jeugdteams, merchandising en andere bijkomende initiatieven in de nieuwe thuisbasis van de SUNS. Daarnaast kunnen wij als bedrijf veel meer bieden gezien de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied waar wij in meegaan”, aldus Mike de Bruin.

‌“Onlangs hebben wij een nieuw printsysteem aangeschaft die het mogelijk maakt goedkoop, snel en kwalitatief hoogwaardige textieltransfers op een printbreedte tot 30cm produceren! Deze textieltransfers zijn verbazingwekkend flexibel, dun en hebben een fijne touch! Bovendien is het, door gebruik te maken van pigment inkten, een groene oplossing. 

‌De transfers van alleen deze specifieke printer zijn nu volledig OEKO-TEX Standard 100 Class 1 gecertificeerd. Dit betekent dat zowel de drager, het lijmpoeder en de inkten vrij zijn van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en hierdoor zijn ze ook veilig in te zetten voor onder andere babykleding. Daarmee kunnen we de huidige markt wat beter aan ,aangezien de steeds sneller wordende economie dat vereist. 

‌Daarnaast zal United Sports Brand, waar inmiddels Spalding onder valt, aan de club verbonden blijven voor de komende 5 jaar hetgeen voor iedereen continuïteit en een kwaliteitswaarborg zal opleveren.”

partners

BOARDING PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart