Fotograaf: Jos van Moorsel

SPRUIT AANDRIJFTECHNIEK PARTNER VAN DEN HELDER SUNS

Wij zijn erg trots om te melden dat sinds dit seizoen Spruit Aandrijftechniek B.V. uit Alkmaar een samenwerking is aangegaan met Den Helder SUNS. Vanaf heden is Spruit te bewonderen op de achterzijde van de broekjes van niet alleen de heren in de BNXT-competitie, maar ook bij de SUNS Dames, SUNS jeugdteams en de SUNS breedtesporters.
Spruit Aandrijftechniek B.V. is een specialist in aandrijving, denk hierbij aan kettingen, lagers, tandwielkasten en koppelingen. Naast levering van A-merken uit hun grote voorraad verzorgt Spruit ook revisies, service en onderhoud. Ook bij aandrijf technische vraagstukken beschikt Spruit over de juiste experts voor een advies op maat.

Met de focus op duurzaam ondernemen vindt Spruit het belangrijk om sport in de omgeving aan te drijven. Zo worden topsporters zoals de SUNS ondersteund, maar is Spruit ook supporter van andere sporten zoals handbal, (zaal)voetbal, BMX en motorsport. Zo hoopt Spruit een vast gezicht te worden op en rond de sportvelden!

Mocht u meer willen weten over Spruit kunt u terecht op de website www.spruit.nl of even contact opnemen met: 072-5412000.

Pieter van Wijnsberge: “Ik ben erg trots op de samenwerking tussen de SUNS en Spruit Aandrijftechniek. Zelf kom ik uit de buurt van Den Helder en vind het dan ook mooi om op deze manier bij te kunnen dragen aan de sport. De waarden en normen die hierbij komen kijken is iets waar Spruit zich graag mee associeert: excelleren, respect, gedrevenheid en hard werken.”

partners

BOARDING PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart