Den Helder SUNS kan ook voor komend seizoen een beroep doen op Troy Koehler. De 194 cm grote guard/forward kwam afgelopen seizoen 21 games in actie waarin hij tot 3,1 punten in 10 minuten gemiddeld kwam. De terugkeer van de 21-jarige Koehler is voor SUNS head coach Peter van Noord geen verrassing op zich.
“Troy begon veelbelovend maar kreeg vroeg in het seizoen te kampen met een blessure waardoor zijn ontwikkeling stagneerde. Uiteindelijk kon hij na 3 maanden weer aansluiten en het seizoen afmaken. Vervolgens hebben we de afspraak gemaakt dat Troy eerst volledig fit moest worden. Na een zorgvuldig medisch traject kreeg hij afgelopen maandag het groene licht van de specialist”, aldus coach van Noord.

“Troy kan een hele belangrijke rol gaan vervullen vanaf de bank komend seizoen. Hij moet aan zijn game blijven werken en met name de rebound en zijn vrije worp percentage verdienen aandacht. Wij ruimen graag een plek voor hem in want hij weet wat er van hem gevraagd wordt. Daarnaast is hij pas 21 jaar (30 juli 2001, red.) en is er veel ruimte voor verdere ontwikkeling. Wij kijken enorm uit naar een vervolg van onze samenwerking.”

partners

BOARDING PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart