BNXT.tv, het online streaming platform/smartphone applicatie van de BNXT League, zal vanaf aanvang van het seizoen 23-24 overgaan naar een betaald model.
De voorbije 2 seizoenen is vanuit BNXT.TV geprobeerd om uniformiteit te creëren en de kwaliteit van de streams naar een goed niveau te brengen. De league ondersteunt de clubs door het gratis ter beschikking stellen van geautomatiseerde Playsight camera's of een financiële bijdrage te leveren in de eigen producties van enkele clubs. Deze verlichting op de clubbegroting zorgde ervoor dat clubs konden blijven investeren in datgene waar de fans het meest om geven, nl. de kwaliteit van het team. Naast de live-content werd geïnvesteerd in een geautomatiseerde highlight tool die onmiddellijk na de wedstrijd highlights ter beschikking stelt, zodat nieuwe sponsormogelijkheden werden gecreëerd.

Eén van de belangrijkste drijfveren achter deze overgang is de inzet om het streamingproduct te verbeteren. Want ondanks dat het de streams verbeterd zijn, is er zeker nog plaats voor verdere kwaliteitsontwikkeling van de live-content en de highlights. Door continu te investeren in de streaminginfrastructuur wil BNXT.TV de fans een naadloze en goede kijkervaring bieden zodat ze kunnen genieten van elke dunk, driepunter en buzzer-beater.

De adviesprijs van het abonnement is 49,99 euro voor een volledig seizoen, maar voor het eerste seizoen zal een full-season pass aangeboden worden voor 39,99 euro. Via de clubcode DHE15 kunnen onze fans 15% korting krijgen bij het registreren.

Fans die in de cross-border fase willen instappen en de play offs willen meepikken zullen dit kunnen doen aan de prijs van 29,99 euro. Highlights blijven wel gratis te bekijken.

Vanuit BNXT.TV vloeit 25% van de opbrengst gelijkmatig naar alle clubs terug. Door aankoop van een abonnement dragen fans dus bij aan het succes van de club.

partners

BOARDING PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 56
1782 ND Den Helder
op de kaart