Den Helder SUNS heeft de gewenste inside speler te pakken met de komst van Jimbo Lull, die recentelijk actief was in Denemarken. Daar werd hij met FOG Naestved verdienstelijk tweede na verlies in de Play-Off finale tegen de gedoodverfde favoriet Bakken Bears.
Coach Daniel Nelson was al langer bekend met de kwaliteiten van Jimbo Lull: “Wij waren op zoek naar een grote man en kwamen uit bij Jimbo die een goed seizoen achter de rug heeft. Hij is complementair aan de andere spelers die wij hebben en heeft leidinggevende capaciteiten. Hij heeft daarnaast al 3 jaar ervaring in Europa en dat is een voordeel.”
De 2.13 meter lange inside speler verliet in 2020 de University of San Francisco, waar hij een goede indruk had achtergelaten. Bij FOG Naestved was hij afgelopen seizoen goed voor 11 ppg tegen krap 70%. Daarnaast liet hij 6,4 rebounds optekenen in nog geen 20 minuten per wedstrijd.

Jimbo Lull is de derde speler die afkomstig is van San Francisco University in de Helderse basketball historie. John Duggan en Hakeem Ward gingen hem circa 30 jaar terug voor.

Den Helder SUNS start de voorbereiding op het derde BNXT seizoen  half augustus in Sporthal Sportlaan.  

partners

BOARDING PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart