Fotografie: 
‌Joris Aben
Den Helder SUNS heeft met het aantrekken van de talentvolle Matthijs Verhallen inmiddels de vijfde speler rondgemaakt. De 19-jarige guard heeft met het oog op de nabije toekomst voor 2 seizoenen getekend. De uit Berlicum afkomstige speler doorliep de jeugdopleiding van Den Bosch en kwam vervolgens 2 jaar uit voor Orange Lions Academy van de Nederlandse Basketball Bond.
Matthijs Verhallen is tevreden met de keuze die hij gemaakt heeft: “Na twee jaar bij Orange Lions Academy ben ik voor mijn gevoel klaar voor de volgende stap. Ik ben in Den Helder op bezoek geweest en het gesprek met Thomas Koenis gaf me een erg goed gevoel. Vervolgens was coach Nelson duidelijk over mijn ontwikkelingstraject en de rol die hij voorziet. Ik ben erg blij dat Den Helder SUNS mij deze kans biedt en ik kan niet wachten om het avontuur aan te gaan.”
“Matthijs stond al langer op onze radar. Hij heeft lengte (196 cm, red.) voor zijn positie, is zeer atletisch en zal zich verder gaan ontwikkelen. Zijn ambitie sluit aan bij die van de SUNS en coach Nelson ziet het in hem zitten”, aldus SUNS technisch manager Thomas Koenis.

Met de komst van de voormalig jeugdinternational begint het SUNS team voor komend seizoen zo langzamerhand vorm te krijgen. Nick Thran en Dyon Halman waren reeds in het bezit van een doorlopend contract en onlangs werden Tom Koopman en Troy Koehler gecontracteerd.    

partners

BOARDING PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart