Dennis Guldemond van het gelijknamige Juridisch Adviesbureau trad afgelopen seizoen toe als SUNS businesspartner nadat de verhuizing naar sportcentrum Quelderduyn een voldongen feit was.
“Sportcentrum Quelderduyn vormt in mijn ogen de basis voor de toekomst van de SUNS en het Helderse basketball in het algemeen. Het is een enorme stap voorwaarts die voor binding zorgt. Op grond daarvan heb ik besloten om in te stappen als SUNS businesspartner. Sporthal Sportlaan was in mijn ogen niet geschikt voor het bedrijven van topsport op BNXT-league niveau”, aldus Dennis Guldemond.
“Ik heb vroeger zelf basketball gespeeld bij de jeugd en was er altijd bij als seizoenkaarthouder. Na mijn studie aan de universiteit van Amsterdam (UVA, red.) heb ik een jaar in de Verenigde Staten een vervolgstudie internationaal contractrecht gevolgd bij UMKC (University Missouri Kansas City). Het college basketball is in de V.S. is geweldig om op de voet te volgen.”

“Na mijn terugkeer in de zomer van 2012 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart in Den Helder. Mijn no-nonsense benadering op gebied van huur, arbeids- en bedrijvenrecht is de basis. Het oprichten van juridische entiteiten en het begeleiden van fusies en overnames behoren o.a. tot mijn dagelijkse activiteiten.”

De 37-jarige ondernemer heeft vertrouwen in de nabije toekomst van de SUNS: “Sportcentrum Quelderduyn biedt de kans op groei. Zowel sportief op het veld als daarbuiten. Attractief basketball past bij Den Helder en ik moet nog altijd terugdenken aan de eind jaren ’90 toen springveer Chris Mims, Nii-Nelson-Richards en Tony Miller daarvoor zorgden. Hopelijk kan het SUNS team van komend seizoen oude tijden laten herleven”, sluit Dennis Guldemond hoopvol af.

Alle benodigde informatie van Guldemond Juridisch Adviesbureau is terug te vinden op: 

dennisguldemond.nl 

partners

Wilt u partner worden van de SUNS? Neem dan contact op met Justin Abell via justin@denheldersuns.nl

MAIN PARTNERS

DIAMOND PARTNERS

GOLD PARTNERS

BUSINESS MEMBERS

EXPOSURE PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Commercieel
‌Justin Abell
‌justin@denheldersuns.nl
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart