Den Helder SUNS versterkt zich met Justin Abell! Hij gaat binnen het commerciële team aan de slag en zal zich inzetten om het netwerk van partners verder uit te breiden.
Justin is geen onbekende in de sportmediabranche. Met 10 jaar ervaring op zak binnen o.a het Eredivisie voetbal kan hij bij de SUNS al zijn ervaring inzetten om de club samen met het huidige bestuur en de kerngroep verder te laten groeien. We hebben ambities met de club en willen graag stappen maken binnen de BNXT League. De aankomende jaren willen we gecontroleerd doorgroeien naar een serieuze speler binnen de League. We zijn ervan overtuigd dat Justin met z'n enthousiasme en expertise een onmisbare schakel wordt binnen ons team.

‌"Bij de benadering om mijn steentje bij te dragen aan het project betreffende de SUNS naar een next level te brengen, werd ik meteen enthousiast. In de gesprekken die daarna volgde is dat alleen maar sterker geworden.

Zelf ben ik opgegroeid in Den Helder, woon er mijn hele leven, dus weet wat basketbal voor de stad en regio betekent en betekend heeft. In mijn jeugdige jaren rond de leeftijd van 13, de leeftijd die mijn zoon nu heeft, kwam ik bij de eredivisiewedstrijden (toen nog in sporthal De Slenk) voor het eerst in aanraking met het basketbal. De unieke vibe die tijdens een wedstrijd heerst, werd door mij als zeer prettig ervaren en dat heb ik nog steeds. Ook mijn vrouw is in haar jeugd vaak getuige geweest van de successen die het Helders basketbal boekte.

De mensen om mij heen weten dat mijn grootste passie voetbal is. In mijn werk heb ik ervaren dat voetbal en dus (top)sport in het algemeen mensen, jong en oud, met elkaar verbindt.
In mijn vrije tijd train en coach ik bij veldvoetbalclub FC Den Helder en bij futsalclub FC Pellor de jeugd. Bij de laatstgenoemde club, coach ik tevens het eerste herenteam. Via FC Pellor heb ik ondervonden, dat sporthal Quelderduyn een mooie accommodatie is geworden, waarin vele mogelijkheden liggen voor de toekomst.

Deze mogelijkheden wil ik graag benutten doormiddel van krachtenbundeling met de diverse ondernemers uit de regio, om zo de historie die deze club heeft, te doen laten herleven.
Op naar glorie en successen in de BNXT League!”

‌Bent u geïnteresseerd in een partnership met de SUNS? Neem dan contact op met Justin Abell via justin@denheldersuns.nl

partners

Wilt u partner worden van de SUNS? Neem dan contact op met Justin Abell via justin@denheldersuns.nl

BOARDING PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Commercieel
‌Justin Abell
‌justin@denheldersuns.nl
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart