Den Helder SUNS heeft met het contracteren van Noah van der Heiden de derde speler vastgelegd uit de Helderse jeugdopleiding. De 23-jarige forward kwam afgelopen seizoen 10 wedstrijden in actie en liet daarin zijn potentie zien. Uitschieter betrof het thuisduel tegen Mons-Hainaut waarin hij tot 10 punten kwam.
“Op grond van afgelopen seizoen heeft Noah deze kans verdiend. Zijn inzet is voorbeeldig en hij heeft in zichzelf geïnvesteerd. Hij gaat volledig meedraaien in de SUNS selectie en wij zijn enorm trots dat, naast Nick Thran en Dyon Halman, andermaal een speler van eigen bodem zijn kans pakt”, aldus SUNS technisch manager Thomas Koenis.

Noah van der Heiden voelt de waardering die past bij deze stap: “Ik heb in een vroeg stadium aangegeven dat ik er heel graag volledig voor wil gaan. Uit de gesprekken met Thomas en coach Nelson bleek er vertrouwen te zijn. Ik zal mijn rol in de ploeg moeten afdwingen.”

Hij was afgelopen jaargang tevens actief in de SUNS Promotie Divisie ploeg, die in SUNS partner strandpaviljoen Zee van Tijd een shirtsponsor heeft. De voorbereiding op het derde BNXT seizoen start half augustus in sporthal Sportlaan.  

partners

BOARDING PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 56
1782 ND Den Helder
op de kaart