SUNS-partner van het eerste uur Oleahof Uitvaartzorg blijft Den Helder SUNS ook voor de komende seizoenen trouw. Directeur Edger van der Laan (36), die circa 2 jaar terug als eigenaar het stokje overnam van Jan Dop, is uitgesproken over de samenwerking: “Oleahof Uitvaartzorg streeft ernaar de hoogste kwaliteit te bieden. Dat geldt voor de Suns evenzeer”
“Mijn vader Hugo van der Laan was vanaf het eerste uur betrokken bij het eredivisiebasketbal in de jaren ’80, zowel als bestuurslid als sponsor. Ik kreeg het derhalve thuis met de paplepel ingegoten en ik was vaak in sporthal de Slenk te vinden. Het kampioenschap met Hans Verkerk Keukens in de jaren ’90 staat mij nog helder voor de geest”, aldus Edger van der Laan.

“Basketbal op het hoogste niveau hoort bij Den Helder. Inmiddels is er veel veranderd in de loop der jaren en zijn naast de prestaties op het veld ook de nevenactiviteiten heel belangrijk. De vele clinics op scholen, het sociaal-maatschappelijk deel en de nieuwe volledige gerenoveerde thuishaven sportcentrum Quelderduyn spreken tot de verbeelding. Wij leveren graag een bijdrage om de SUNS structureel te ondersteunen in de nabije toekomst.”

‌Voor meer informatie met betrekking tot Oleahof Uitvaartzorg kunt u terecht op oleahof.nl of via 0223-633221

partners

Wilt u partner worden van de SUNS? Neem dan contact op met Justin Abell via justin@denheldersuns.nl

MAIN PARTNERS

DIAMOND PARTNERS

GOLD PARTNERS

BUSINESS MEMBERS

EXPOSURE PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Commercieel
‌Justin Abell
‌justin@denheldersuns.nl
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart