Fotos: giessen46ers.de

‌TreVion Crews is de gewenste floor leader voor komend seizoen die door Den Helder SUNS gecontracteerd is. De uit Fort Wayne, Indiana, afkomstige speler kwam afgelopen seizoen uit voor JobStairs Giessen 46-ers dat als tweede eindigde in de reguliere eindstand van de Duitse Pro A competitie.
“Aan de hand van een uitvoerige data-analyse kwamen een aantal spelers op onze radar die wij grondig bekeken hebben. Wij waren op zoek naar een ervaren floor leader die een ploeg beter laat spelen, die de bal het werk laat doen en die goed past in de uptempo speelstijl die wij voor ogen hebben”, aldus SUNS hoofdcoach Paul Vervaeck.
In TreVion Crews denkt Den Helder SUNS die speler gevonden te hebben. Vervaeck vervolgt: “TreVion is 28 jaar, kent het Europese basketball en heeft bij de start van zijn loopbaan samengespeeld met Malcolm Kreps. Die was zeer goed te spreken over zijn persoonlijkheid en basketballkwaliteiten. In de jaren daarna deed TreVion het heel goed bij Karlsruhe, Bayer Leverkusen en afgelopen seizoen Giessen 46-ers in de goed aangeschreven Duitse Pro A. Aan de hand van de gesprekken met sportief manager Thomas Koenis en mij werd duidelijk dat een samenwerking in het verschiet lag.”
Van TreVion Crews, die afstudeerde aan Bethel University, wordt verwacht dat hij leiding geeft aan 2 kanten van het veld. Thomas Koenis: “Hij is fysiek sterk, beschikt over een goed afstandsschot en geeft invulling aan datgene wat van hem gevraagd wordt.”

Den Helder SUNS start maandag 12 augustus met de voorbereiding op het seizoen.

partners

Wilt u partner worden van de SUNS? Neem dan contact op met Justin Abell via justin@denheldersuns.nl

MAIN PARTNERS

DIAMOND PARTNERS

GOLD PARTNERS

BUSINESS MEMBERS

EXPOSURE PARTNERS

MAATSCHAPPELIJKE PARTNERS

Contact
Den Helder SUNS
info@denheldersuns.nl‌
Commercieel
‌Justin Abell
‌justin@denheldersuns.nl
Contactformulier
Quelderduyn
Schootenweg 2
‌1785 LV Den Helder
op de kaart