Peter van Noord en Anne van Dijk bij vaste partner Hilverink Koeriers
De staf van de Den Helder SUNS zal ook komend seizoen bestaan uit Peter van Noord en Anne van Dijk. Van Noord, die binnenkort voor 2 jaar zal tekenen, gaat daarmee zijn 5e seizoen in als hoofdcoach. Anne van Dijk versterkte begin februari de SUNS-staf en blijft derhalve aan als assistent-coach. Tevens wordt hij verantwoordelijk voor het team dat gaat uitkomen in de Promotie Divisie.
“De samenwerking binnen de SUNS organisatie verloopt vanaf dag 1 eigenlijk op rolletjes. Ik kende al een aantal spelers vanuit mijn coachverleden bij clubs en nationale selecties. Ik kijk ook uit naar de uitbreiding van mijn taken richting de “promoploeg”, die een brug moet gaan vormen tussen de landelijk spelende jeugdteams en de herenploeg”, aldus Anne van Dijk.

Peter van Noord ziet de meerwaarde van Anne van Dijk op tal van fronten terug: “Anne is heel ervaren en professioneel. Wij kunnen goed met elkaar sparren en Anne is heel goed in de video-analyses. Wij vullen elkaar aan en als mens valt hij heel goed bij het team binnen de gehele organisatie. Daarnaast blijft Hector Romero (namens Physiolab, red.) aan als Performance Coach en daar zijn wij ook heel blij mee. Zo kan de ingezette lijn worden doorgezet.”

Het is de bedoeling dat de SUNS-selectie, die in de breedte zal groeien, medio augustus van start gaat met de voorbereiding op het eerste BNXT seizoen.

partners

BOARDING PARTNERS

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
Sporthal de brug
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart