Het bestuur van Den Helder SUNS heeft besloten gehoor te geven aan het verzoek van Mickey Kolhorn om zijn maatschappelijke loopbaan voorrang te verlenen. De 21-jarige forward kon semi-professioneel basketball steeds moeilijker combineren met zijn werkzaamheden bij M&M interieurbouw.
“M&M heeft heel veel werk en onlangs kwam het verzoek om per direct full-time door te pakken. Na overleg met de club werd het snel duidelijk dat dit voor mij de beste optie is, mede omdat ik eerder had gemeld dat dit mijn laatste seizoen is op het hoogste niveau”, aldus Kolhorn. “Ik ben de SUNS enorm dankbaar voor de geboden kansen en het meedenken op zich.”

SUNS-voorzitter Maarten Bais was niet geheel verrast door het verzoek van de Nieuwedieper om de lopende verbintenis te beëindigen: “Wij waren reeds op de hoogte van zijn toekomstplannen om zich maatschappelijk te ontwikkelen. In samenspraak met de technische staf hebben wij collectief besloten om Mickey medewerking te verlenen. Wij wensen hem het allerbeste toe.”

“Uitstappen tijdens het seizoen vind ik persoonlijk heel lastig op zich, maar dit besluit wordt breed gedragen in de organisatie en wij respecteren zijn keuze. In de promoploeg kan hij een niveau lager zijn basketballactiviteiten vervolgen. Ik wens hem succes toe met alles wat op zijn pad komt”, aldus SUNS hoofdcoach Peter van Noord.  

partners

BOARDING PARTNERS

SUNS ASSIST PARTNERS

Contact
Den Helder Suns
info@denheldersuns.nl‌
Contactformulier
Sporthal Sportlaan
Sporthal Sportlaan
Sportlaan 58
1782 ND Den Helder
op de kaart
Sporthal de brug
Sporthal de Brug
J.A. Prinsstraat 46
1785 BC Den Helder
Op de kaart